torek, 5. junij 2007

Nedolžna plesalka...


Idejo za fotografijo sva dobili po predhodnem pogovoru. Majda ima strogo spete lase na vrhu glave, ker sem hotela s perjem, ki je snežno belo ustvariti in poudariti njen popoln obraz v neko belo celoto. Belina se razbija šele na obrazu. Make up je nenavaden, saj sem ji po obrazu preko pudra risala puzzle. Sestavljanka na obrazu je del bele zgodbe postavljene nazaj za čas kabareja.


Verjeli ali ne, vendar sem morala tako pravo belo perje naročiti preko luže... Slovenija ni preveč naklonjena perju! Aljoša je celo imel idejo, da bi pa mogoče vseeno ujela laboda na Bledu... Ne, smo ljubitelji živali in jih imamo radi. Še vedno plavajo v enakem številu.


Majdin obraz je naklonjen tej sliki. Oči so samo rahlo naličene, da je pogled bolj globok, deluje nekoliko odmaknjeno. In seveda super ten kože na telesu, obdan z žametnim pudrom..

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

ful dobre tele slike, nekaj posebnega. malo drugače kot tiste, ki so vedno v spodnjem perilu ali pa v kavbojkah... samo mislim, da je slika popravljena, ker vse skupaj dost umetniško deluje..

Aljoša Jerovšek pravi ...

Ni čisto nič retuširana. Ozaje je bilo steklo, nataša pa je tko ali tko profi za styling.
Vse je naravno ... zagotavljam

Anonimni pravi ...

potem pa res vse pohvale za vajino delo. skoraj ne morem vrjeti, da niso obdelane, ker so tko prfect.